Victorie scăpată printre degete | Chindia a remizat la Suceava, 1-1, după un penalty primit de moldoveni în minutul 90+3. Ghergu: “Au fost circumstanțe pentru 11m”

By
Updated: March 11, 2018

Chindia s-a întors cu un singur punct din deplasarea de la Suceava, 1-1 la Foresta, după ce a condus mai bine de 40 de minute pe Areni, după golul lui Florea (52). Acasandrei a făcut penalty în minutul 3 al prelungirilor, iar Matei a egalat cu o execuție la care Popescu a fost spectator. “Au fost circumstanțe de penalty, dar cred că noi am avut unul mai clar, în minutul 24, la Florea. A fost supărare mare în vestiar, băieții au avut o atitudine extraordinară, e frustrant să pierzi două puncte de o asemenea manieră. În plus, am avut ocazii bune să ducem scorul la 2-0, și am fi încheiat conturile lejer, fără a mai avea problemele astea pe final”, a concluzionat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, după egalul de la Suceava, care duce echipa târgovișteană la șapte puncte de liderul din Călărași, învingător cu 2-1 cu Afumați, după un joc cu final haios, cu ilfovenii trăgând de timp pe terenul Dunării, la un scor care teoretic n-ar fi trebuit să le convină. Chindia strânge patru puncte din două deplasări în 2018 și se prezintă duminică, de la ora 13.00, pe Eugen Popescu, la jocul cu Luceafărul Oradea, primul din acest an în fața propriilor suporteri.

“Citesc și eu ce se mai scrie prin presă, ce mai apare după jocurile noastre. Nu intrăm în polemică sub nicio formă cu cei care ar vrea să mute scandalul la Chindia. Dacă ajungem la baraj, va fi o performanță, dacă promovăm direct, va fi o superperformanță. E visul târgoviștenilor de 20 de ani, cred că putem să îi facem fericiți în această primăvară” – Marcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște

Mergem înainte cu capul sus. Avem un colectiv deosebit și putem face lucruri frumoase” – Ciprian Iugulescu, director sportiv Chindia Târgoviște

Alte rezultate ale rundei:

Dunărea Călărași – CS Afumați 2-1 (1-1)

UTA Arad – Hermannstadt 1-1 (1-1)

Clasament: 1. Călărași 53, Hermannstadt 50, Chindia 46.

Foresta: Began – Secrier (’77 Nedelcu), Opris, Mateciuc, Musea – Sumanariu (’82 Onofras), Stanescu – Cerlinca, Danila, Renquin (’87 Kharoubi) – M. Matei.

Chindia: Popescu – Martac, Ciobotariu, Morariu, Acasandrei, Jurj (’70 Nisipeanu), L. Mihai, Rogoveanu, C. Stoica, Cerchez (’87 Pencea), D. Florea (’73 Negut).

P.S. În ziua în care Chindia a obținut un punct la 440 de kilometri de casă, echipa de volei CSM Târgoviște, prezidată de cel mai slab manager din istoria sportului dâmbovițean, Prisăcaru Ciprian, a câștigat chinuit, în decisiv, pe terenul lui CSM Lugoj, 3-2. Presa aservită CSM-ului, pe care Prisăcaru o plătește lunar pentru a-i dedica ode, nu a scris un rând despre rezultatul jenant de la Lugoj.

Foto: Gazetasv.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *