OFICIAL: Meciurile din week-end din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a, amânate de viscol. Chindia – Miroslava se joacă pe 28 martie

By
Updated: February 28, 2018

Comitetul Executiv al FRF a decis astăzi ca meciurile din week-end contând pentru etapa a 23-a a Ligii a II-a și pentru etapa a 16-a a Ligii a III-a (prima a returului) să fie amânate, din cauza condițiilor meteorologice improprii disputării partidelor de fotbal. ANM a prelungit codul portocaliu până vineri, 2 martie, la ora 20.00, în timp ce mai multe localități din țară sunt izolate după viscolul din ultimele zile. Identic a procedat și LPF pentru jocurile din Liga I, din prima rundă a play-off-ului, respectiv play-out-ului. “Etapa de Liga a II-a va fi reprogramată pentru 28 martie. Cei de la Federație ținuseră luna martie fără intermediare, tocmai în ideea de a amâna meciuri, dacă va fi cazul, fără a da peste cap țintarul întregului retur. Pentru noi ar fi fost un chin să jucăm pe asemenea ger și zăpadă. Până la jocul de la Suceava, poate situația va fi alta“, a comentat pentru DB-sport.ro președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

25 cm măsoară stratul de zăpadă de la Târgoviște, unde ar fi trebuit să se joace sâmbătă Chindia – Știința Miroslava (în tur 9-0)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *