Culmea tupeului: n-a văzut niciun meci al Chindiei de la alegeri până acum, dar îi felicită pe roș-albaștri pentru victoria de la Timișoara| Numele actualului boier de la CSM Târgoviște, într-un dosar gros al DNA

By
Updated: February 26, 2018

Victoria Chindiei de la Timișoara, 2-1 cu ASU Poli, le-a zgândărit orgoliile de “microbiști” foștilor primari ai urbei, Gabriel Boriga și Ciprian Prisăcaru, doar primul ales prin votul cetățenilor, celălalt instalat în funcție într-un context asemănător cu cel de la concursul pentru câștigarea postului de la CSM Târgoviște. Și Boriga, și Prisăcaru, au postat pe rețelele de socializare mesaje de felicitare pentru fotbaliștii de la Chindia după succesul din primul meci oficial din 2018. “Bravo, băieți”, a scris Prisăcaru, câștigător al unui concurs la care a candidat singur, pentru șefia CSM Târgoviște, club cu un buget de 7.800.000 lei în 2017. Actualul președinte al CSM Târgoviște a vizionat live și cap-coadă ultimul meci al Chindiei pe 11 mai 2016, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș pe teren propriu, la finalul căruia a sprintat de la masa presei spre gazon, pentru un selfie electoral cu fotbaliștii Târgoviștei, aflați la acea vreme aproape de revenirea în Liga I. “Am rămas uimiți când l-am văzut pe teren. El ne chema la ședințe la 6 dimineața când era primar, să ne certe și să ne explice cum vede el fotbalul, pe banii oamenilor”, povestesc martori ai cursei lui Prisăcaru spre selfie-urile aducătoare de like-uri. De altfel, sursele DB-sport.ro spun că de numele actualului manager de la CSM Târgoviște – cifrele îl recomandă drept cel mai slab conducător de club din istoria sportului dâmbovițean – se leagă și despărțirea lui Dragoș Pătru, un nume de legendă pe Eugen Popescu, de prima echipă a Chindiei.

Nu ratați dezvăluirile DB-sport.ro! Prisăcaru la pușcărie?

Președintele CSM Târgoviște a fost chemat în repetate rânduri la DNA Ploiești, pentru audieri în cazul unui dosar cu greutate privind un important obiectiv din Târgoviște, vândut de autorități la un preț subevaluat. “Prisăcaru a fost de trei ori președinte de ședință la CLM când s-au luat respectivele hotărâri. Tremură și acum când aude de dosar. Nu e în niciun caz scăpat, cum se laudă”, spun sursele DB-sport, care au oferit și documente, ce vor fi publicate pe site în viitorul apropiat.

“Scriu unii că pe vremea noastră erau salarii la jucătoare mai mari decât ale președintelui Traian Băsescu. Uită să amintească respectivii jurnaliști că atunci se câștigau și titluri, și Supercupe. Se făcea performanță, iar asta înseamnă cheltuieli. De ce nu spun aceiași ziariști cât cheltuie CSM Târgoviște acum, pentru locul 5 la volei și pentru Liga a II-a la baschet? De ce nu se scrie că o jucătoare de la volei primește 5.000 și ceva de euro lunar, plus cazare, iar Prisăcaru nu are nimic de comentat? Iar ca o paranteză, Dan Fleșeriu a luat campionatul cu 1.600 de euro salariu, Tănase primește 2.000 de euro în Liga a II-a. E frumos să îți faci poze cu trofeele luate de alții” – fost conducător al CSM Târgoviște, exclusiv pentru DB-sport.ro

P.S. Subsemnatul așteaptă din luna noiembrie a anului trecut un răspuns banal la o solicitare depusă în nume propriu cu privire la veniturile realizate din colaborarea cu CSM Târgoviște în perioada 2008-2017. Au trecut de mult cele 30 de zile prevăzute de lege ca termen pentru soluționarea unei astfel de petiții, așa că speranțele se leagă de acum de instanțele civile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *