FINAL FABULOS! Chindia a întors în ultimele minute la Timișoara, 2-1 cu Poli!

By
Updated: February 24, 2018

Chindia a câștigat dramatic la Timișoara, în fața lui ASU Poli, ai cărei suporteri au afișat, în debutul meciului, un banner cu trimitere la promovarea în Liga I. De care se apropie însă, cu pași frumoși, Târgoviște, învingătoare astăzi pe Știința după un final nebun, cu două goluri în șapte minute. Predescu (21) a deschis scorul pentru gazde, din penalty, dar Poparadu și-a lăsat echipa în zece după un fault urât, în minutul 55. Cu un om în plus, dar și cu perspectiva depărtării de primele clasate în cazul unui eșec, Chindia s-a instalat în jumătatea oaspeților și a egalat prin Licu (83). Oamenii lui Nicu Croitoru au rămas sus, iar Cherchez (90) a punctat pentru o victorie imensă, cu o zi înainte de derby-ul Călărași – Hermannstadt, decisiv, spun sursele DB-sport.ro, pentru viitorul lui Dan Alexa pe banca tehnică a Dunării. De luni, Chindia va pregăti primul joc oficial pe teren propriu din 2018, cu Știința Miroslava, în fața căreia a câștigat în tur cu 9-0. Miroslava a pierdut azi acasă cu Argeș, 2-3. Tot mâine, în afara derby-ul rundei cu numărul 22, se mai joacă și CS Afumați – CS Balotești.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Bilia, Taub – Krausz, Ignea, Poparadu – Sorescu, Lusamba (76 Plămadă), Predescu (70 Schieb). Antrenor: Florin Andone.

Chindia: Popescu – Ciobotariu, Acasandrei (65 Neguț), Vătavu, Martac – Jurj (65 Licu), Rogoveanu, L. Mihai, Stoica – Cherchez, Florea (90+2 Morariu). Antrenor: Nicu Croitoru.

1.     Dunărea Călăraşi     49
2.     AFC Hermannstadt     48
3.     Chindia Târgovişte     45
4.     CS Afumaţi           38
5.     FC Academica Clinceni     38
6.     FC Argeş           37

Foto: Captură Digisport

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *