Morariu, ultimul transfer al Chindiei + ce spune Marcel Ghergu despre trecerea lui Ispas la Șirineasa: “Poate se afirmă la Liga a III-a :)”

By
Updated: February 21, 2018

Chindia Târgoviște l-a legitimat în ultima zi de transferuri pe Ovidiu Morariu (28 ani), fundaș care vine de la Juventus București, pentru care a jucat șase partide oficiale în Liga I în prima parte a sezonului. Morariu a mai jucat la Târgoviște în campionatul 2011-2012, plecând de pe Eugen Popescu după un conflict cu președintele de atunci al clubului, Sorin Lungu. “M-a atras proiectul de la Târgoviște și faptul că acești oameni își fac treaba. Vreau să promovez cu Chindia în Liga I, de asta am revenit la Târgoviște. Am urmărit ce s-a întâmplat în tot acești ani, știu că echipa are cel mai numeros public din Liga a II-a, iar suporterii merită un fotbal plăcut și o formație în prima ligă”, a vorbit Morariu exclusiv pentru DB-sport.ro. Între perioadele petrecute la Chindia și la Juventus, fotbalistul originar din Alba Iulia a evoluat pentru Rapid CFR Suceava, Național Sebiș și FC Olt. “E un fotbalist care ne va ajuta, în mod cert. Am reușit câteva mutări interesante în această iarnă, iar obiectivul asumat este promovarea”, a comentat pe subiect președintele clubului, Marcel Ghergu.

Honciu și Ispas au ajuns în Liga a III-a!

Chindia a pierdut doi jucători importanți în această iarnă: îndemnați de impresarul Anamaria Prodan, Honciu și Ispas au ales să semneze cu Dunărea Călărași, contracandidata Chindiei în lupta pentru promovarea în Liga I. Cei doi vor evolua abia din vară pentru trupa din Călărași, în partea a doua a acestui sezon urmând să îmbrace tricoul divizionarei C AS Șirineasa. “Am auzit că Ispas spune că nu a avut mari realizări la Chindia și că e supărat pe conducere. Noi îi urăm mult succes la Șirineasa, poate se afirmă acolo. Îl cunosc bine pe patronul echipei și e un om deosebit. E șansa lor să joace undeva până în vară“, am redat declarația președintelui Ghergu. Dacă fostul decar și căpitan Georgian Honciu nu a luat în calcul o prelungire a contractului cu Chindia, Ispas a negociat cu conducerea câteva zile, fără a se ajunge însă la un acord.

Debut cu Poli

Echipa din Târgoviște, locul 3 în Liga a II-a, joacă sâmbătă, de la ora 12.00, primul meci oficial din 2018, contra Politehnicii Timișoara, în deplasare. În tur, Chindia s-a impus cu 2-0. Roș-albaștrii vor pleca spre Timișoara joi la prânz, după obișnuitul antrenament. Altfel, Nicu Croitoru a renunțat la serviciile lui Ludușan, fotbalist care venise la Târgoviște la începutul pregătirilor.

Rezultatele Chindiei din jocurile de pregătire: 1-0 cu Dacia Unirea Brăila, 1-2 cu FC Argeș, 1-0 cu CS Balotești, 2-1 cu Petrolul Ploiești și 4-1 cu CS Mioveni

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *