Lazio – Steaua, joi de la ora 20.00 (în tur 0-1) | Trei dâmbovițeni pe Olimpico și 10.000 de români în tribune

By
Updated: February 21, 2018

Andrei Vlad, Mihai Bălașa și Florin Tănase sunt dâmbovițenii din lotul cu care Steaua încearcă o calificare istorică la Roma, în fața unui nume cu greutate din Serie A. În tur, echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu 1-0 pe Arena Națională, la capătul unui joc în care a arătat determinare și ambiție. Returul e programat joi seară, de la ora 20.00, ora României, pe Stadio Olimpico, unde se anunță peste 10.000 de fani ai roș-albaștrilor. “Va fi foarte important cum va gestiona Steaua primele 20 de minute”, e de părere Cristi Bălașa, antrenor la FC Aninoasa, tatăl fundașului transferat de steliști în ianuarie 2017.

P.S. În timp ce jurnaliștii de sport și nu numai din Dâmbovița fac coadă la ușa președintelui CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, în speranța unor contracte de 200-300 de lei lunar pentru promovarea imaginii boss-ului, DB-sport.ro va fi joi seară la Roma, la unul dintre cele mai interesante jocuri din 16-imile Europa League.

“Vor fi mulți dâmbovițeni în tribune, alături de cea mai iubită echipă din România. Sperăm cu toții să iasă calificare” – Cristi Bălașa, antrenor FC Aninoasa

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *