A doua Revoluție! Câte mii de oameni vor ieși în stradă după calificarea CSM-ului în sferturile Challenge CUP + surprizele pregătite de Prisăcaru din banii Primăriei

By
Updated: February 5, 2018

Târgoviștea fierbe în așteptarea super-meciului pe care CSM îl va susține marți seară, de la ora 18.00, cu Olympiacos Pireu, în manșa-retur a optimilor de finală Challenge Cup, totuși a treia competiție europeană ca nivel valoric. În tur, fetele care încasează salarii de ordinul sutelor de milioane de lei vechi de la clubul condus de Prisăcaru s-au impus cu 3-2, iar meciul de astăzi n-ar trebui să însemne mai mult decât o formalitate. Calificarea în sferturile de finală ale competiției ar fi cea mai mare lovitură de imagine pe care ar da-o clubul din Târgoviște în întreaga sa existență, după evoluțiile din Euroliga de la baschet, sferturile FIBA Cup, tripla lui Cătălin Cristea de la box și medaliile internaționale obținute de Pavel Babeu la competițiile de radio-orientare.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului crucial de marți seară, din Polivalentă:

*Principalele bulevarde care duc în microraionul VI vor fi închise începând cu ora 15.00. Pentru fanii care vor veni din localitățile învecinate Târgoviștei, se vor amenaja parcări speciale, la intrările în oraș. Accesul în respectivele locații se va face doar cu un sms de confirmare din partea președintelui clubului, Ciprian Prisăcaru. 10.000 de oameni sunt așteptați după joc în Piața Tricolorului, unde au fost montate deja dozatoare de vin și bere.

*3.000 de jandarmi vor asigura ordinea și paza celor 1.000 de spectatori care se vor afla în tribune. Pentru că județul Dâmbovița nu dispune de asemenea efective, Prisăcaru a convocat întăriri de la inspectoratele din Moldova natală, respectiv din Iași, Botoșani, Suceava și Vaslui. Câteva sute de jandarmi din aceste zone vor ajunge în Gara Ploiești marți dimineață. Toți vor fi preluați de microbuze închiriate de club și conduși la Polivalentă.

* Două sectoare ale Sălii din Târgoviște sunt rezervate pentru sportivele antrenorului Cătălin Tănase, de la CSM, CSȘ și loturile naționale. Fetele au fost obligate să semneze pe tabele speciale, urmând ca la finalul meciului să primească meniuri picante de tip fast-food.

*Președintele CSM Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, a încheiat un acord de principiu cu toți proprietarii de localuri de pe Centru Vechi. Băuturile alcoolice vor fi la jumătate de preț marți seară, între orele 20.00 și 23.59, în cazul calificării CSM-ului în sferturile Challenge Cup, diferența urmând să fie suportată de club. Din listă sunt excluse tăriile cu proveniență grecească.

*Consilierii locali târgovișteni au primit deja o solicitare pentru majorarea bugetului echipei de volei cu 500%, în cazul unui succes istoric marți seară. Potrivit noilor calcule, CSM Târgoviște ar ajunge, doar la secția de volei, la un buget de peste 4 milioane de euro.

*O echipă de muncitori a lucrat în ultimele zile la amenajarea a două noi busturi în Parcul Chindia. Diana Calotă și Alexandra Trică vor avea statui speciale pe principala alee a Parcului din Târgoviște, alături de toți voievozii urbei dâmbovițene.

*La intrarea în sală, spectatorii vor primi pliante din care vor afla în ce momente ale jocului trebuie să huiduie arbitrii, comisarul CEV și adversarele. Pentru a se evita momentele stânjenitoare de la jocul cu Blaj, când oamenii au huiduit doar pe final, Prisăcaru a ordonat ca brigada de arbitri să fie fluierată încă de la încălzire.

*Contabila clubului CSM Târgoviște a participat, timp de trei zile, la cursuri de perfecționare, pentru a putea întocmi documentele necesare achitării primei de calificare pentru fete imediat după meciul cu Pireu. În tot acest timp, domnișoarei i-au expirat și numerele roșii de la limuzina de lux achiziționată recent. Președintele CSM-ului a dat asigurări că situația se va rezolva până la ora jocului de marți.

*La conferința de presă organizată luni la prânz, la Polivalentă, Prisăcaru a renunțat la translatoarea de la jocul cu Levski Sofia. “Toată lumea de la tribuna I s-a uitat numai la ea, noi avem nevoie de oameni care să susțină exploziv echipa”, a motivat președintele decizia.

**Acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Marți seară, de la ora 18.00, are loc returul optimilor Challenge Cup dintre CSM Târgoviște și Olympiacos Pireu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *