Calificare ușoară, cu sala pe jumătate goală. CSM Târgoviște – Levski Sofia 3-0 (în tur 3-1), în Challenge Cup, a treia competiție europeană ca valoare. Mesajul Federației: Nu pozați tribuna a doua, că ne facem toți de rușine

By
Updated: January 13, 2018

CSM Târgoviște s-a calificat în optimile de finală ale celei mai modeste competiții europene după o dublă câștigată lejer cu Levski Sofia, 3-1 în Bulgaria și 3-0 în Polivalentă. “Nu se compară această echipă, Levski, cu cele cu care am mai jucat la Târgoviște în CEV Cup. În egală măsură, nici noi nu mai avem o trupă așa puternică precum în anii trecuți, dovadă că și clasarea pe locul 4 în campionat ar intra în graficul trasat de Prisăcaru”, au vorbit fetele de la secția de volei a clubului Primăriei. De notat că în ciuda propagandei agresive făcute de CSM în oraș, în primul rând prin presa de casă, remunerată corespunzător și prezentă buluc la orice fel de acțiune convocată de boss-ul Prisăcaru, tribunele Polivalentei au fost pe jumătate goale la confruntarea europeană de marți, și în condițiile în care intrarea a fost gratuită. Fotoreporterii acreditați de CSM Târgoviște la meciul cu Levski au primit indicații clare de la mai-marii Federației, prezenți la Târgoviște atât pentru meci, cât și pentru chiolhanul de după: “Să nu pozați tribuna goală, că ajungem de râsul Europei. Faceți semn oamenilor să se adune mai mulți într-un sector și luați cadre strânse”. Într-o atmosferă de talcioc, CSM Târgoviște a trecut la pas de Levski și s-a calificat în optimi, unde va da peste Olympiacos Pireu. Ca o paranteză, niciun reprezentant al autorităților locale nu a fost în Polivalentă la meciul CSM-ului cu Levski, semn că răceala dintre Primărie și Prisăcaru este tot mai accentuată. De altfel, spun sursele noastre, zilele lui Prisăcaru la conducerea CSM sunt numărate.

P.S. Chiar în ziua în care echipa de volei a clubului a jucat în 16-imile Challenge Cup, a treia și ultima competiție europeană ca valoare, președintele CSM-ului a decis să îi taie salariul de 1.000 de lei pugilistei Mihaela Radu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *