Guillermo Naranjo îi dă o palmă dură lui Prisăcaru: “Am fost la primar să ne luăm salariile. Era singurul capabil să clarifice lucrurile”

By
Updated: January 8, 2018

Tensiunile se amplifică la echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, chiar înainte de returul cu Levski Sofia, programat marți de la ora 18.00 în Sala Polivalentă (3-1 în tur). Deși calificarea se anunță o simplă formalitate pentru CSM – al cărui buget sare, spun sursele noastre, de un milion de euro, chiar și în acest sezon în care Prisăcaru se laudă cu economii – vestiarul stă pe un butoi de pulbere, dovadă și nervozitatea jucătoarelor și a antrenorului de la conferința de presă de luni dimineață, transformată într-un fiasco total, spre nemulțumirea jurnaliștilor plătiți de CSM, care au venit să semneze condica de prezență pentru facturile aferente lunii ianuarie. “Da, este adevărat, am fost la Primărie să discutăm cu primarul despre problemele noastre. Au fost restanțe financiare, acum nu mai sunt. Am considerat că este singurul în măsură să clarifice situația“, a vorbit spaniolul de pe banca tehnică despre întâlnirea cu Cristian Stan de luna trecută, când sportivele și staff-ul tehnic acumulaseră trei salarii restante, sursele noastre vorbind despre incompetența angajatelor de la compartimentul Resurse Umane de a întocmi documentația necesară viramentelor. La rândul său, Alexandra Trică, jucătoare cu experiență serioasă la Târgoviște și curtată în plan personal în anii trecuți de actualul președinte al CSM-ului, însă fără șanse de izbândă, a vorbit pe un ton rezervat despre meciul cu echipa din Bulgaria: “Probabil că e cea mai accesibilă echipă cu care am jucat eu în cupele europene la Târgoviște. Trebuie să ne calificăm. Obiectivul nostru este clasarea în primele patru echipe ale Diviziei A1″. De notat că Trică a avut luni un sprijin mediatic consistent din partea prietenului său, blogger dâmbovițean, care nu a ezitat să îl taxeze în repetate rânduri pe Ciprian Prisăcaru pentru managementul defectuos de la CSM Târgoviște. Ca un alt amănunt de culoare, Prisăcaru a lansat un atac dur în conferința de presă în direcția lui Mihai Roșoiu, fost colaborator al clubului CSM Târgoviște și fin al fostului primar al municipiului, Gabriel Boriga. Roșoiu a replicat imediat, însă din finalul conferinței rămâne gustul amar al jurnaliștilor plătiți de CSM care au taxat atitudinea puținilor ziariști care mai îndrăznesc să critice clubul Primăriei.

P.S. La conferința de la Polivalentă a ajuns și o traducătoare pentru jurnaliștii care nu cunosc limba engleză, una aproape imposibil de vorbit și pentru Naranjo sau Collar, după cum s-a demonstrat astăzi. Adina Neagu, pe numele ei, târgovișteanca a oferit momente stânjenitoare, încurcând denumiri, echipe, termeni, așa-zisa prestație fiind probabil remunerată de Prisăcaru din banii târgoviștenilor.

P.S2. La finalul conferinței, administratorul Polivalentei, Măria Sa Cornel Cristescu, despre care sursele noastre spun că s-ar alege cu mărunțiș de-o sticlă de coniac bun după fiecare oră închiriată cu chitanță în Polivalentă, a adus un val de reproșuri redacției DB-sport.ro, după materialul din finalul anului 2017, în care – culmea – DJST Dâmbovița era prezentată ca singura entitate care a investit în infrastructură într-un an în care alții au rămas pe loc. “Să-l înțelegeți și pe el, poate are o zi mai proastă, l-a înjurat azi și pe Septimiu Burtescu, o fi și din cauza vârstei… Își va cere scuze, dacă nu, îmi cer eu în numele lui”, a ținut să transmită managerul Claudiu Mănescu, rușinat de atitudinea angajatului său.

P.S3. “Vă rog eu, domnule președinte Prisăcaru, convocați o conferință de presă în care să răspundeți întrebărilor acestor domni. Noi nu suntem obligați să fim martori la acest circ” – Adrian Năstase (n.r redactor la cotidianul Dâmbovița, fără vreo legătură cu fostul deținut)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *