Prisăcaru, tot fără idei! Târgoviște, la mulți ani, cu o poză de acum doi ani!

By
Updated: December 1, 2017

În nesfârșita goană după imagine, selfie-uri și admiratoare, președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care a candidat singur, în luna august a anului trecut, a mai dat o dată cu bâta în baltă, chiar de Ziua Națională a României. Deși s-a bătut cu pumnii în piept că atmosfera de la meciurile de acasă ale echipei de baschet este una fantastică – fie vorba între noi, declarații acordate site-urilor de casă, câtă vreme realitatea este cu totul alta – Prisăcaru a ilustrat obșinuita urare de La Mulți Ani de 1 decembrie cu o fotografie din luna octombrie a anului 2015, din Polivalentă, de la un joc CSM – Sepsi Sf. Gheorghe la care nici nu a participat. “Învătați-vă copiii să iubească România” a fost mesajul afișat pe 17.10.2015 de Commando Dracula, re-postat astăzi de Prisăcaru pe pagina oficială a clubului. În zi de sărbătoare, poate ar fi fost mai indicate print-screen-uri de la petrecerile cu manele date de șefii CSM în ultimul an sau cu donațiile în sticle de vin ale apropiaților staff-ului tehnic către cei 4-5 suporteri care mai vin la meciuri în tribuna a doua.

P.S. La conferința de presă care a precedat Centura Chindiei la box, Prisăcaru a lansat acuze incredibile, în direcția site-ului nostru, cu bătaie la fostul primar al orașului, Gabriel Boriga, despre care spune că ar fi în spatele materialelor găzduite de DB-sport.ro. Îi reamintim președintelui CSM Târgoviște că Boriga a fost unul dintre cei mai criticați oameni de sport, pe portalul nostru, atunci când rezultatele/activitatea secției unde a activat ca voluntar nu au fost în concordanță cu banii cheltuiți, cu toții din bugetul Primăriei.

P.S 2. Din 2008 până în vara acestui an, CSM Târgoviște nu a dispus de un buget faraonic pentru promovarea imaginii în presa locală. Lucrurile s-au schimbat de la 1 iulie, de când președintele Prisăcaru a decis să arunce cu bani în stânga și în dreapta unor jurnaliști puțin sau deloc implicați în fenomen.

La mulți ani, România!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *