Alt concurs cu un singur candidat la CSM Târgoviște | Un fin al fostului primar Boriga se pregătește să fie uns vicepreședinte

By
Updated: November 15, 2017

Rămas vacant din vara trecută, după plecarea lui Adrian Pătrașcu la Complexul de Natație Târgoviște, condus de tatăl său, fostul depanator tv și consilier local Eugen Pătrașcu, postul de vicepreședinte al CSM Târgoviște a fost scos de curând la concurs, un singur candidat depunându-și dosarul la Registratura Primăriei. Este vorba despre Cristian Florian Savu, asistent universitar la Valahia Târgoviște, Facultatea de Științe Umaniste, Departamentul de Educație Fizică și Sport. Pe site-ul UVT, în dreptul lui Savu – fin al fostului primar Gabriel Boriga – apar câteva referințe cu articole despre baschet, cele mai multe redactate împreună cu Constantin Pehoiu, profesor universitar la aceeași catedră. Probele concursului de la CSM ar trebui să aibă loc pe 20 și 22 noiembrie, însă lucrurile s-ar putea rezolva de la prima strigare, ca și în cazul altor cooptări în echipa celui mai bogat club din istoria sportului dâmbovițean.

Reamintim că însuși președintele CSM-ului, Prisăcaru Ciprian, a candidat singur pe post, la două luni și jumătate de la eșecul răsunător de la alegerile locale, în fața viitorului său angajator.

1.700 lei este salariul net al vicepreședintelui CSM Târgoviște, stabilit de consilierii locali

0 este numărul conferințelor de presă organizate de Prisăcaru în 2017, președintele clubului alegând să dialogheze exclusiv cu jurnaliștii cu care clubul a încheiat contracte de imagine

P.S. Promisiunile neonorate ale actualei conduceri a CSM-ului în privința sălii de atletică grea din centrul orașului – la care lucrările au fost sistate acum un an și jumătate – l-au băgat în spital pe antrenorul Nicu Tamaș.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *