Să-i mulțumim lui Popescu! Cu un goalkeeper imperial, Chindia a remizat la Sibiu, 0-0, în fața a 5.000 de spectatori

By
Updated: November 6, 2017

Chindia n-a avut o evoluție solidă pe terenul nou-promovatei Hermannstadt, dar a plecat de la Sibiu cu un punct important, după un joc în care a părut preocupată mai degrabă să se apere decât să atace. Iar Popescu a făcut  minuni între buturi, intervenind salvator în fața lui Rusu (32) și mai ales Lupu (58), portarul oltean conducând Târgoviștea spre o bornă neverosimilă, unsprezece meciuri oficiale consecutive fără gol primit. Chindia a contat în ofensivă doar în finalul primei reprize, Liviu Mihai trimițând mult pe lângă dintr-o poziție bună. S-a terminat 0-0, o remiză care avantajează Chindia, formație care, în mod normal, n-ar avea voie să rateze podiumul la sfârșitul sezonului. De remarcat că jocul de la Sibiu a fost urmărit din tribune de 5.000 de spectatori, printre care și o micuță, dar inimoasă galerie de la Târgoviște. În clasament, Dunărea Călărași e lider cu 35 de puncte, Hermannstadt a picat pe 2, cu 34 de puncte, iar Chindia stă liniștită pe 3, cu 31 de puncte. Miercuri de la ora 14.00 echipa din Târgoviște primește, pe Eugen Popescu, vizita celor de la Balotești.

Am obținut un punct foarte greu, în fața unei echipe bune. Apărarea a funcționat bine, suntem o echipă și ne ajutăm unii pe alții. Mi-a plăcut că s-a jucat într-o atmosferă civilizată, nu ne-a înjurat nimeni, nu s-a vorbit urât. Bravo acestor suporteri, inclusiv alor noștri, că știu să își încurajeze favoriții” – Iustin Popescu, Chindia Târgoviște

Hermannstadt: Căbuz – Tătar, Crișan, I. Stoica, Pamfile – Boboc, Dumitriu (83 Necșulescu) – Herghelegiu (77 D. Roman), Rusu, Lupu (60 Neagu) – Petrescu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia: Popescu – Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Martac – Pencea (67 Cherchez), Honciu, L. Mihai, C. Stoica (90 C. Matei) – Neicuțescu (79 Nisipeanu), C. Neguț. Antrenor: Nicu Croitoru.

Foto: Facebook AFC Hermannstadt

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *