VIDEO. Le-au dat cu terenul în cap! Târgoviștenii au rezolvat meciul cu Mioveni în 32 de minute

By
Updated: October 30, 2017

Chindia a defilat și cu CS Mioveni, 3-0 pe Eugen Popescu, și continuă seria excelentă, bifând al zecelea meci oficial consecutiv în care nu primește gol. Cu argeșenii a fost mai simplu decât și-ar fi imaginat orice suporter: Neicuțescu (5) a deschis scorul după o minge boxată în față de Croitoru, pentru ca un sfert de oră mai târziu Tirică să pună și el umărul la succesul amfitrionilor, autogol de cascadorii râsului la poarta dinspre Casa Armatei. Neicuțescu a reușit dubla până în pauză (32) și lucrurile s-au rezolvat pe cât de repede, pe atât de plăcut pentru cei 2.000 de fani din tribune. Repriza a doua s-a jucat cu gândul mai mult la tragerea la sorți a optimilor Cupei (joi, ora 11.00) și la marele derby de la Sibiu (duminică, ora 11.30). Cu succesul de duminică după-amiază, Chindia vine la trei puncte de liderul Hermannstadt și la două de Dunărea Călărași, ambele înregistrând remize în runda din week-end, a XIV-a a campionatului.

Chindia: Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – C. Matei (65 Ciobotariu), Pencea, L. Mihai, C. Stoica – Neicuțescu (65 Nisipeanu), C. Neguț (74 Bâtfoi). Antrenor: Nicu Croitoru.

Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu (46 Mîrzeanu), Ichim, E. Stoica – Pirtea, Negoiță, Andor – Florescu (31 Neacșu), Năstăsie (63 D. Ene), Ayza. Antrenor: Gheorghe Mihali.

VEZI GOLURILE DE PE EUGEN POPESCU (sursa foto: Cătălin Clopotaru, video: FC Chindia Târgoviște):

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *