VIDEO| Ca anul trecut: Chindia câștigă cu 2-0 la Clinceni. Serie fabuloasă pentru târgovișteni

By
Updated: October 21, 2017

De mulți ani n-a mai reușit Târgoviștea un asemenea parcurs de regularitate, opt meciuri la rând fără gol primit în competițiile oficiale, cu rezultate și joc care o confirmă drept favorită la promovarea directă în Liga I. Cu Cherchez și Nisipeanu în tribune la Clinceni, ambii accidentați, roș-albaștrii au făcut încă un meci mare și s-au impus în fața incomodei Academica la fel ca în august anul trecut, 2-0. Stoica (38) și Neicuțescu (88) au punctat pentru oaspeți, într-un joc în care Neguț a ratat alte câteva oportunități, iar Popescu a fost imperial între buturi. Chindia își securizează poziția de pe podium după victoria de la Clinceni, la patru puncte în spatele Dunării Călărași, victorioasă și ea sâmbătă, dar cu emoții mari în fața modestei Luceafărul (1-0). Până la derby-ul orgoliilor cu CS Mioveni, programat duminica viitoare (ora 15.00) pe Eugen Popescu, Chindia se întoarce miercuri la Clinceni, pentru duelul din Cupă cu Academica. Iar la cum s-au desfășurat ostilitățile astăzi, pronosticul e simplu: 2 solist.

Academica: Ureche – Nwabueze, Găină, B. Matei, Șandru – Balgiu – Gliga, Simion, Lazăr (76 Văduva), Blejdea (46 M. Ion) – Mihalcea. Antrenor: Erik Lincar.

Chindia: Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – C. Matei (69 Ciobotariu), Honciu (86 Pencea), L. Mihai, Stoica – C. Neguț (80 Bâtfoi), Neicuțescu. Antrenor: Nicu Croitoru.

VIDEO – GOLURILE DE LA CLINCENI + DECLARAȚII NICU CROITORU DUPĂ MECI (sursa: FC Chindia Târgoviște)

Foto: Cătălin Clopotaru

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *