Specialitatea casei, victorie la zero pe Eugen Popescu | Chindia – Metaloglobus 3-0, recital înaintea dublei cu Clinceni

By
Updated: October 14, 2017

Chindia n-a avut nicio emoție cu proaspăt-promovata Metaloglobus, începând meciul de la 1-0, după reușita căpitanului Honciu (2). Târgoviștenii au rămas sus, iar Matei și Stoica au anunțat golul lui Cherchez (33), după angajarea de manual a lui Liviu Mihai. În repriza a doua a contat doar Chindia, care a mai înscris o dată, Nisipeanu (58) învingându-l pe Geantă cu un șut la firul ierbii. Honciu a cerut gol – și ulterior penalty (79), la o fază la care centralul a lăsat jocul să continue, pentru ca finalul să fie unul liniștit, cu gazdele culegând iar ropote de aplauze din tribune, după al șaptelea meci la rând fără gol primit în campionat și Cupă. De lăudat schimbările operate de Croitoru în repriza secundă, mult mai devreme decât în alte meciuri, și nu e nicio ironie, antrenorul gazdelor dând credit și puștilor crescuți pe Eugen Popescu, Șerban și Ioniță (ambii 2000), cei doi cumulând cu Metaloglobus aproape o oră de joc. Târgoviștenii rămân pe podium după etapa a XII-a, locul 3 cu 24 de puncte, deocamdată la patru în spatele primelor două clasate și pregătesc acum o triplă extrem de dificilă, cu Clinceni (d), Mioveni (a) și Hermannstadt (d), la capătul căreia pot spera cu șanse mari la un loc bun la finalul stagiunii de toamnă-iarnă.

“Avem alt moral după această serie bună. I-am dedicat golul fratelui meu, Robert, care este departe. Urmează meciuri grele, dar trebuie să jucăm la fel de bine și să strângem puncte” – Georgian Honciu, Chindia Târgoviște

Chindia: Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – C. Matei (57 A. Șerban), L. Mihai, Honciu, Stoica – Nisipeanu (77 Ioniță), Cherchez (44 Bîtfoi). Antrenor: Nicu Croitoru.

Metaloglobus: Geantă – Iordache (46 Vlad), Asanache, Sava – Robu, A. Popa (72 Răileanu), Stângă, Negotei – Ghenovici, Matin, I. Marian (59 Potecea). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Foto & video: Cătălin Clopotaru

VEZI GOLURILE DE ASTĂZI:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *