VIDEO: O simplă formalitate: Chindia a defilat la Hărman (4-0) și s-a calificat în 16-imile Cupei României

By
Updated: October 4, 2017

Cu mulți dintre titularii obișnuiți pe banca de rezerve sau în tribune, Chindia a rezolvat calificarea în 16-imile Cupei într-o jumătate de oră la Hărman, în fața liderului seriei C1, și el într-o formulă atipică. Bâtfoi a deschis scorul în minutul 15, iar Neicuțescu a făcut 2-0, din fața porții, după o minge trimisă în bară de atacantul venit în vară de la ASA Târgu Mureș. Până la pauză, Bâtfoi și-a trecut în cont dubla (38), la cel mai bun joc al său în tricoul echipei din Târgoviște. Chindia n-a mai accelerat în mitanul secund, dar și așa a mai picat un gol în poarta brașovenilor, Cherchez (82) trimițând în vinclu, pentru o victorie categorică și pe deplin meritată, înaintea unui duel tare de campionat, cu Sportul Snagov, sâmbătă ora 11.00 pe Eugen Popescu.

Cinci meciuri fără gol primit

Chindia traversează o perioadă foarte bună, cu cinci jocuri oficiale la rând – în campionat și în Cupă – în care nu a primit gol, câștigând trei și remizând în două, ambele în deplasare în Liga a II-a, 0-0 la Târgu Mureș și Pitești. Meilă a fost astăzi titular pentru prima dată în acest sezon între buturile târgoviștenilor. Calificată în 16-imile Cupei României, unde va întâlni, cel mai probabil, o echipă din Liga I, Chindia stă bine și în campionat, ocupând locul 3, după Hermannstadt și Dunărea Călărași.

Tribune goale la Hărman

Jocul de miercuri a fost urmărit doar de 150 de spectatori, chit că intrarea a fost liberă, iar adversarul totuși unul de calibru pentru formația din micuța localitate brașoveană, aflată pentru prima dată în istorie în această fază a competiției, dar și în fotoliul de lider al Ligii a III-a. Chiar dacă nu s-au organizat într-o galerie, în adevăratul sens al cuvântului, cei 20 de dâmbovițeni veniți la Hărman și-au susținut favoriții și i-au aplaudat generos la fiecare reușită.

Hărman: Tănase – Neagoie (59 Ungurianu), Mîndru, Poverlovici, David (59 Voicu) – Mitrică, Moraru, Țuțu, Prejmeran – Plumb, Turdean (74 Celmare). Antrenor: Ioan Naghi.

Chindia: Meilă – Martac, Acasandrei, Ciobotariu, Dumitrașcu – Șerban, Pencea, Honciu (66 L. Mihai), Grigore (70 Ioniță) – Bâtfoi, Neicuțescu (70 Cherchez). Antrenor: Nicu Croitoru.

VEZI GOLURILE:

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *