Trecem munții pentru CALIFICARE | AFC Hărman – Chindia, miercuri, ora 14.30, în turul IV al Cupei României

By
Updated: October 3, 2017

Într-un fotbal județean bolnav, în care săbiile și pariurile fac legea, ajungându-se până la spectatori băgați în spitale și echipe desființate peste noapte, Chindia face notă discordantă și se încăpățânează să cocheteze cu performanța, și asta de ani buni, în condițiile pe care le știe toată lumea, neschimbate de vreo două decenii. După patru jocuri la rând fără înfrângere în Liga a II-a – și fără gol primit – Târgoviștea joacă miercuri la amiază la Hărman, lângă Brașov, pentru calificarea în 16-imile de finală ale Cupei României, fază a competiției în care a ajuns de trei ori în ultimii patru ani. Adversarul de mâine e lider în seria I a Ligii a III-a, în care evoluează și Oțelul Galați, ACS Hărman înregistrând cinci victorii și o remiză în meciurile disputate până acum în campionat. “Ne așteaptă un meci interesant, vom întâlni o echipă bună de Liga a III-a. Obiectivul nostru este calificarea în 16-imi. Vor juca și fotbaliști care au prins mai puține minute în campionat, până acum, și vor reveni și unii titulari de drept, care au suferit accidentări săptămânile trecute”, a prefațat meciul de la Hărman antrenorul Chindiei Târgoviște, Nicu Croitoru. O victorie a Chindiei ar atrage un bonus însemnat din partea Federației, cel puțin 6.000 de euro, respectiv 3.000 de euro pentru calificare și 3.000 de euro doar pentru prezența în 16-imi. De notat că echipa târgovișteană va face deplasarea la Hărman în ziua jocului.

133 km despart Târgoviștea de Hărman, locația jocului de miercuri, ora 14.30

de 3 ori a jucat Chindia în 16-imile Cupei în ultimii patru ani, cu Săgeata Năvodari (2-0) în 2013, cu FC Brașov (1-3) în 2014 și cu ACS Poli Timișoara (0-2) în 2016

*AFC Hărman a trecut de Cetate Râșnov în turul III al competiției, scor 2-1. Chindia susține mâine primul joc în ediția 2017-2018 a competiției.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *