Remiză albă în Trivale | Chindia revine pe podiumul Ligii a II-a după 0-0 cu FC Argeș

By
Updated: September 30, 2017

Chindia a scos un punct pe terenul lui FC Argeș, după o evoluție totuși palidă, și a urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii a II-a, ajutată și de celelalte rezultate ale etapei. Prima repriză trebuie uitată repede, cele două combatante plictisindu-i groaznic pe puținii spectatori din Trivale, vreo 500 la număr, cei mai mulți preocupați doar să ceară demisia antrenorului Eftimie Iordan. Grecu a semnat singura ocazie a mitanului, bară (25) la o fază la care Popescu era bătut. După pauză jocul s-a mai dezmorțit, Chindia și-a adus aminte că are drept obiectiv promovarea – cel puțin la nivel declarativ – și au apărut primele emoții la buturile gazdelor. Neguț (70, 86) a trecut pe lângă gol, dincolo doar finalul a produs ceva emoții, nu și ocazii, și s-a terminat cum a început, după 90 de minute mult sub așteptările microbiștilor. De notat că Târgoviștea bifează al patrulea meci consecutiv fără gol primit și că revine pe podium, înainte de două meciuri la rând pe teren propriu, cu Snagov și Metaloglobus, care trebuie câștigate. Până la confruntarea cu Snagov, însă, Chindia are joc de Cupă la Hărman, miercuri, de la ora 14.30, iar calificarea înseamnă nu doar prezența în 16-mi, ci și un bonus financiar deloc de neglijat din partea FRF.

FC Argeș: N. Grecu – Oancea, Vișa, Șerbănică, C. Stan (82 Albu) – R. Grecu, Panait, R. Costin, Năstăsie – Buhăescu (72 Nilă), David (68 Costin Stoica). Antrenor: Iordan Eftimie.

Chindia: Popescu – Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Martac – Nisipeanu (60 Neicuțescu), Pencea, L. Mihai, Crinel Stoica – C. Neguț (89 Dumitrașcu), Cherchez (82 Honciu). Antrenor: Nicu Croitoru.

Foto: Facebook FC Argeș Pitești

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *