Tot ce trebuie să știi despre aplicația SMS Alert implementată astăzi de CSM Târgoviște

By
Updated: September 28, 2017

Președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian – câștigătorul unui concurs la care a candidat singur, în urmă cu 13 luni – e tot mai convins că Polivalenta va fi goală la meciurile pe care le vor susține echipele clubului în viitorul sezon al Ligii I de baschet feminin – a se citi liga a doua – și al Diviziei A1 de volei feminin. Ca să justifice cumva cheltuielile de promovare și publicitate, altele decât cele generate de contractele de imagine cu presa aservită sau cu jurnaliștii care au descoperit de curând unde e sediul CSM-ului – salutări, Nelule! – Prisăcaru a contractat astăzi un serviciu de alerte SMS, prin care târgoviștenii care se înscriu în campanie vor fi informați despre programul meciurilor, rezultate etc. Inițiativa este lăudabilă, doar că vine într-un context amuzant, dacă nu chiar rușinos, la capitolul performanță, câtă vreme echipa de baschet va evolua în al doilea eșalon, chit că antrenorul și două-trei protejate vor încasa aceleași salarii babane – iar cea de volei a ajuns o umbră față de garnitura din mandatul celui pe care l-am criticat de atâtea ori pentru risipă, fostul primar Boriga Gabriel.

Ce trebuie să știi dacă te înscrii în programul SMS Alert CSM:

Fiecare mesaj trimis la numărul 0785213605 garantează primirea câtorva sute de SMS-uri în timpul următoarelor campanii electorale. Este posibil să fiți și sunați, dacă nu vă prezentați la vot până la ora 18.00 a zilei în care este programat scrutinul.

Veți primi mesaje cu rezultatele meciurilor doar în cazurile în care CSM câștigă. Dacă n-ați primit nimic, nu intrați în panică, serviciul funcționează. Înseamnă doar că CSM a pierdut.

Conducerea clubului ia în calcul varianta ca abonații acestui serviciu să fie înștiințați și când conturile jucătoarelor și ale antrenorilor sunt alimentate. Pentru siguranță, CSM va solicita abonaților analize medicale la zi.

În perioada de pauză competițională, adică din martie – aprilie și până în octombrie, CSM Târgoviște va încheia un protocol cu ANM, urmând ca abonații să primească avertizări de fenomene meteo extreme. Pentru aceeași perioadă, Prisăcaru și-ar dori ca fanii CSM să primească și alerte de cutremur.

Abonații care dețin terminale mai vechi vor putea ridica sms-urile, în format print, pe data de 7 a fiecărei luni, de la sediul clubului. Toate paginile vor fi semnate și ștampilate de președinte, pentru evitarea oricăror confuzii.

 *Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *