2-0 pe repeat! Chindia câștigă a treia oară consecutiv cu Brăila cu același scor. Nisipeanu, omul meciului pe Eugen Popescu

By
Updated: September 24, 2017

Rezultatele bune aduc încredere și liniște în vestiar și oameni mulți în tribune: 2.000 de târgovișteni au regăsit drumul spre stadion, într-o superbă zi de toamnă pentru a fi alături de Chindia în disputa cu Brăila. Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră, la capătul unei faze la care atacul a funcționat perfect: Cherchez a lăsat inteligent mingea centrată de Stoica, iar Nisipeanu a înscris simplu, din fața porții. Brăila a replicat repede prin Frunză (19) și Iosofache (26). S-a făcut 2-0 în minutul 32, după un contraatac pornit de la recuperarea lui Nisipeanu. “Alică” a sprintat până în careu, de unde a scos în centru pentru reluarea lui Cherchez. Finalul reprizei a adus două ocazii mari, câte una la fiecare poartă: Liviu Mihai a trimis peste transversală dintr-o lovitură liberă scoasă de Cherchez, iar dincolo Popescu a reținut șutul lui Roșu. După pauză târgoviștenii au redus turația, dar chiar și așa au rămas periculoși pe contraatac. Pencea (55) sau Martac și Nisipeanu (73) au trecut pe lângă 3-0. Pop (79) a șutat prost dintr-o poziție ideală, singur cu Popescu,  iar de aici n-am mai consemnat decât schimbările operate de Croitoru la trecerea timpului și aplauzele din final, ale unor spectatori fericiți că își văd din nou favoriții aproape de locurile pe care scrie Liga I. De notat că ambele dispute din sezonul trecut s-au încheiat cu același scor precum cea de astăzi, 2-0 pentru Chindia și că rezultatul de pe Eugen Popescu duce echipa dâmbovițeană pe locul 4 în clasament, după nouă etape.

Chindia: Popescu – Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Martac – Nisipeanu (77 C. Manea), Pencea, L. Mihai, Stoica – C. Neguț (84 Dumitrașcu), Cherchez (80 Bâtfoi). Antrenor: Nicolae Croitoru.

Dacia Unirea: Olaru – Niță, Lazăr, Ivan (38 Bucur), C. Mihai – Roșu, P. Ioan (56 Banyoi), Stănciulescu, Iosofache (69 Covaciu) – Frunză, Pop. Antrenor: Alin Pânzaru.

CLICK PENTRU VIDEO: VEZI GOLURILE MECIULUI

 

 

Foto: Cătălin Clopotaru

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *