Culisele din spatele refuzului unei dezbateri televizate | Boriga nu vrea să apară cu Stan și mai ales Prisăcaru și își negociază revenirea la CSM

By
Updated: September 22, 2017

O dezbatere a situației în care a ajuns CSM Târgoviște, club finanțat exclusiv de către autoritățile locale, la care să participe cei trei primari care au condus municipiul Târgoviște din 2008 până astăzi, ar fi adus, în teorie, multe răspunsuri la întrebările pe care iubitorii de sport local și le pun de nouă ani încoace, la mijloc fiind banii lor, din care huzuresc sportivi aduși de peste mări și țări și conducători, unii care nu semnează pe nicăieri. I-am invitat, la o emisiune televizată a postului regional MDI, pe Gabriel Boriga, Ciprian Prisăcaru și Daniel Cristian Stan, edilii Târgoviștei din ultimii nouă ani, doar primul și al treilea câștigători ai alegerilor locale, la o ediție specială a ARENEI MDI, cu încrederea că vom avea o discuție bărbătească despre tot ceea ce a însemnat și înseamnă CSM Târgoviște, cu argumente și documente, cu detalii privind cheltuielile de milioane de euro din bani publici, despre care ar trebui să aibă cunoștință, ca și ordonatori de credite, dar și ca șefi ai clubului, din umbră în cazul lui Boriga sau în mod direct, vezi concursul câștigat de Prisăcaru, la care a candidat singur, după eșecul programat – zic unii – la alegerile locale din 2016. Prisăcaru și Stan au acceptat pe loc invitația, nu și Boriga, care inițial a spus că ar fi plecat din țară la data stabilită pentru emisiune, revenind ulterior cu un mesaj în care afirma că n-ar fi utilă prezența într-o astfel de dezbatere, într-un moment când CSM Târgoviște are nevoie de liniște. Câtă liniște va fi la club, atâta vreme cât, cel puțin la echipa de volei, apar atacuri după atacuri sub semnătura finului lui Boriga, rămâne de văzut, după cum vor fi de consemnat și reacțiile iubitorilor de baschet la meciurile fostei campioane, înscrisă acum în liga a doua. Un lucru e cert: Boriga evită acum o confruntare televizată cu Prisăcaru, cu care s-ar duela prin postări “anonime” pe Facebook, pregătindu-și, spun sursele noastre, revenirea în club, programată undeva la mijlocul lunii decembrie. “Aveți puțină răbdare. O să primiți și răspunsuri, și rezolvări”, ne-a transmis astăzi fostul primar al municipiului Târgoviște.

P.S. De aproape trei săptămâni, de când Ciprian Prisăcaru a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște legată de postările dubioase de pe pagina de Facebook Volei Târgoviște, pe respectiva pagină nu a mai apărut nicio postare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *