Chindia – Ripensia Timișoara 1-0 | Cu punctele în buzunar, dar pe final cu toată echipa în careu. Liviu Mihai înscrie a patra etapă la rând

By
Updated: September 9, 2017

Fără Cherchez și Honciu, ambii cu serioase probleme medicale, Chindia a câștigat toate punctele cu Ripensia, singura echipă neînvinsă în Liga a II-a până sâmbătă la prânz, dar le-a dat emoții mari celor 1.400 de suporteri care au uitat repede eșecul rușinos de la Oradea. Iar începutul a fost perfect pentru târgovișteni: Liviu Mihai a marcat cu un șut din afara careului (3), în dreapta lui Rădulescu, la prima acțiune de atac a gazdelor. Până la pauză, Chindia a trecut de două ori pe lângă 2-0 și a arătat un joc consistent, pe placul oamenilor din tribună. Un sfert de oră de la reluare s-a mai jucat echilibrat, apoi Târgoviștea a făcut pasul înapoi, permițând Ripensiei să atace cu toate liniile la poarta unui Popescu imperial. L. Mihai (58) a ratat dubla, pentru ca goalkeeper-ul întors lângă Turn după trei ani să pareze magistral în fața lui Ndiaye (67), la cea mai mare ocazie a oaspeților în 90+3 minute pe Eugen Popescu. Chindia a avut și șansă, la lufturile lui Dumiter, în șase metri, dar și Ripensia a scăpat la ocazia lui Neicuțescu (79), echipa dâmbovițeană triumfând în final, dominată însă copios pe alocuri de o nou-promovată rămasă conjunctural invincibilă până înaintea etapei a șaptea. Victoria e o adevărată gură de oxigen pentru banca tehnică a Chindiei, dar trebuie consolidată cu un rezultat bun la Târgu Mureș, lunea viitoare.

“Mă bucur că am putut ajuta echipa să câștige. A fost greu fără Cherchez și Honciu, dar important este că toate punctele au rămas la Târgoviște. Le mulțumim suporterilor pentru sprijin și pentru această atmosferă frumoasă” – Liviu Mihai, Chindia Târgoviște

Chindia – Ripensia Timișoara 1-0 (1-0)

A marcat: L. Mihai (3). Stadion: Eugen Popescu. Spectatori: 1.400

Chindia: Popescu – Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Martac – Nisipeanu (66 C. Matei), L. Mihai, Pencea, Dumitrașcu (73 C. Stoica) – Neicuțescu, Bâtfoi (82 Grigore). Antrenor: Nicu Croitoru.

Ripensia: Rădulescu – Vlădia (73 Bobină), Hecsko, Apro, Toma – Dumiter, Zaluschi, Stoi, Ungureanu – Mediop, Golda (60 Matiș). Antrenor: Remus Steop.

Foto: Bogdan Marius

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *