OFICIAL: Aviz favorabil pentru construcția noului stadion de la Târgoviște

By
Updated: August 28, 2017

Compania Națională de Investiții ar fi emis avizul favorabil pentru construcția noului stadion de la Târgoviște, care ar urma să aibă o capacitate de 15.000 de locuri și să coste statul român aproximativ 30 de milioane de euro. Consiliul Județean Dâmbovița a transmis astăzi un comunicat oficial privind stadiul în care se află proiectul, veștile părând, de această dată, îmbucurătoare. Chiar și cu acest aviz, însă, mai e nevoie de mult timp și de multe alte aprobări până când va fi lansată licitația pentru execuția lucrărilor.

Iată comunicatul CJ Dâmbovița:

În prezent, investiția aflată în faza de studiu de prefezabilitate a primit avizul favorabil din partea Companiei Naționale de Investiții SA (CNI), urmare a ședinței Consiliului Tehnico – Economic (CTE) din data de 28 iulie 2017 și, totodată, a fost analizată în ședința pregătitoare a CTE din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene din data de 25.08.2017.

În perioada următoare, investiția urmează a fi actualizată și într-o ședință interministerială, cu participarea Ministerului Finanțelor Publice, sub coordonarea CNI SA, iar după avizarea interministerială, CNI va iniția procedurile de achiziție a realizării studiului de fezabilitate.

Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 133.693.874 lei (29,3 milioane Euro). El are o capacitate de 15.000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *