Noul antrenor al echipei de volei, demolat pe pagina de Facebook a “suporterilor” | Cine își asumă postările și de ce nu reacționează nici acum Prisăcaru?

By
Updated: August 23, 2017

În ultimele 24 de ore, pe pagina de Facebook autointitulată “a celor care iubesc voleiul” au apărut atacuri dure direcționate, deocamdată, înspre antrenorul Guillermo Naranjo Hernandez și una dintre jucătoare, Erin Fairs. Este pentru prima dată în istoria relativ scurtă a acestei pagini, creată de doi puști din Târgoviște care au cedat ulterior drepturile de administrare unei terțe persoane, când “suporterii” își denigrează jucătoarele și antrenorul, acuzele conținând, în cazul lui Hernandez, și detalii cu conotații sexuale. Și mai dubios este că președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, nu are reacție nici de această dată, preocupat doar de imaginea personală, nu și de cea a clubului unde stă tolănit pe un munte de bani.

P.S. Pe aceeași pagină de Facebook, în urmă cu câteva luni, jurnaliștii care îndrăzneau să critice managementul de la echipa de volei sau campania de transferuri erau jigniți într-un mod grosolan. Evident, nici atunci și nici acum postările nu au fost asumate, cu nume și prenume, de cei care se ascund în spatele unei pagini de Facebook pentru a manipula și așa foarte redusul public târgoviștean consumator de volei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *