Reacție comunisto-deplorabilă a lui Prisăcaru după dezvăluirile lui Andrei Luca: președintele CSM-ului i-a obligat pe antrenorul Tamaș și pe sportivul Grigore să îi ridice osanale

By
Updated: August 18, 2017

Pus la zid de întreaga suflare sportivă din Dâmbovița după dezvăluirile DB-sport.ro de joi, Prisăcaru Ciprian a convocat pentru astăzi de dimineață o ședință de urgență cu antrenorul secției de box, Nicu Tamaș, și cu proaspătul medaliat la naționalele de cadeți de la Târgu Jiu, Andrei Grigore, cerându-le să îi salveze imaginea – sau ce-a mai rămas din ea – pe site-ul oficial al clubului și în presa de casă. “Au fost obligați să dea declarații în care să-l facă mare pe președintele clubului, deranjat din cale-afară de cele spuse de Luca, sportiv care intenționează să se retragă din activitate la doar 15 ani. Tamaș a executat, de frică să nu-l dea afară, iar Grigore, și-așa răvășit după pierderea părintelui, a trebuit să stea drepți la ședința foto, până s-a hotărât președintele asupra cadrului care va fi postat pe Facebook”, au povestit surse din club praticile comuniste ale proaspătului PSD-ist din fruntea clubului târgoviștean. DB-sport.ro a publicat ieri un material incendiar despre secția de box de la CSM Târgoviște, club finanțat exclusiv de Primărie, material care a provocat reacții dure la adresa managerului cu cele mai slabe rezultate din istoria sportului dâmbovițean, Prisăcaru Ciprian. “Trist și nedrept, există și alte sporturi în Dâmbovița în afară de volei și baschet, demisia Prisăcaru, rușine Prisăcaru, ați distrus țara, viermilor”, am redat doar câteva dintre comentariile generate de dezvăluirile fiului fostului campion al României, Adrian Luca. Multe dintre ele nu pot fi redate în mass-media, din motive obiective.

Tamaș în sediul clubului: “Mulți vor să creeze o imagine negativă boxului!”. Tamaș liber: “Aveți dreptate”

Aproape de pensionare, maestrul Nicu Tamaș a fost târât de Prisăcaru Ciprian într-un veritabil război al nervilor, reputatul antrenor fiind obligat să îi ridice osanale managerului care a oprit lucrările la sala de box din centrul orașului, care nu a cumpărat nici măcar o mânușă pentru secția de box în unsprezece luni de când se află în fotoliul clubului și care a refuzat să plătească o amărâtă de indemnizație de 250 de lei unor tineri de 14-15 ani, mulți dintre ei cu probleme financiare. Iată ce ar fi declarat antrenorul pentru site-ul oficial al clubului: Vad ca multi isi dau cu parerea si vor sa creeze o imagine negativa boxului, dar le transmit ca noi muncim mult si ne bucuram de un sprijin important din partea clubului. Contactat ulterior de DB-sport.ro, Tamaș n-a mai părut atât de hotărât să îl felicite pe Prisăcaru pentru activitatea de la box. Ba dimpotrivă: “Ne-a zis de ieri să venim de dimineață la club, că vrea să facă o poză cu noi. Am auzit și eu despre dezvăluirile lui Luca jr, ce să zic, are și el partea lui de dreptate. Eu am solicitat la începutul anului echipament în valoare de 20.000- 25.000 lei pentru întregul sezon. Ne-a transmis domnul Prisăcaru că nu sunt bani. Asta este, ce să facem, mergem înainte. Ne-a zis și că sala o să fie gata în primăvară și uite că se apropie toamna…”

P.S Mai multe reacții generate de materialul postat ieri de DB-sport.ro pot fi găsite aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *