Un nou început: Chindia – UTA, sâmbătă, ora 11.00, netelevizat

By
Updated: August 4, 2017

Chindia susține sâmbătă primul meci din ediția 2017-2018 a campionatului Ligii a II-a, cu UTA Arad, pe Eugen Popescu, de la ora 11.00. Târgoviștenii se mândresc cu cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din ultimii ani, numaipuțin de șapte jucători sosind lângă Turn în această vară, pentru îndeplinirea unui obiectiv la care microbiștii visează de aproape două decenii, promovarea în Liga I. Iustin Popescu, Denis Ciobotariu, Mihai Neicuțescu (toți de la Dinamo), Marius Bâtfoi (ASA Tg. Mureș), Lucian Acasandrei (Flacăra Moreni), Cristinel Matei (Academica Clinceni), Eduard Cornea (Cetate Deva) au ajuns la Chindia în ultimele săptămâni, o altă veste bună fiind cooptarea lui Dragoș Pătru în staff-ul administrativ, în funcția de organizator de competiții. Chindia a arătat bine în meciurile amicale, cu o singură excepție, testul cu FC Argeș, de vinerea trecută, iar speranțele într-un debut cu trei puncte sunt foarte ridicate la Târgoviște. “Ne-am pregătit bine, am tratat cu maximă seriozitate tot ce s-a întâmplat în perioada intercompetițională, am adus și câțiva jucători care sperăm să ne ajute, așa că sunt premise pentru un început pozitiv. Desigur, primul meci este și cel mai important, trebuie să câștigăm cu UTA sâmbătă”, declară președintele Chindiei, Marcel Ghergu, proaspăt ales membru în Comitetul Executiv al FRF. De un meci cu cântec al UT-ei se leagă ratarea barajului de promovare în Liga I din 2016 în dreptul Chindiei, arădenii câștigând dubios la Brașov în ultima etapă, 3-2, cu golul victorios izbutit în minutul 89. Revanșă ar trebui să fie, sâmbătă, de la ora 11.00, și pentru înfrângerea din ultimul meci direct, 0-3 în toamna aceluiași 2016 lângă Turn. Hai Chindia, să iasă victorie!

  • Niciun meci din prima etapă a Ligii a II-a nu se vede la televizor. Organizatorii jocului de la Târgoviște mizează pe o asistență de 3.000 de spectatori, în condițiile în care la ora 11.00 temperatura va ajunge la 34 de grade, iar cerul va fi senin. Altfel,  jocul de sâmbătă este primul oficial pentru Ciprian Iugulescu în calitate de director sportiv la Chindia.

Comments

comments

One Comment

  1. anonim

    August 5, 2017 at 7:18 pm

    Un nou început spre liga 3 ! Ne aflăm de la început pe loc retrogradabil. Demisia conducerii clubului, demisia antrenorului. Daţi echipa asta cuiva care doreşte să facă ceva. Nu vedeţi că jucăm bambilici, nu fotbal !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *