Chindia își ia atacant de la o retrogradată din Liga I! Bâtfoi a debutat cu gol la Târgoviște

By
Updated: July 16, 2017

Marius Bâtfoi (27 ani) a înscris pentru Chindia la prima apariție în tricoul roș-albastru, în amicalul cu Metaloglobus București, câștigat de dâmbovițeni cu 2-1 sâmbătă la prânz pe Eugen Popescu. Bâtfoi a evoluat în acest an la prim-divizionara ASA Tg. Mureș, ultimul loc în play-out la finalul sezonului. Crescut de Steaua II, atacantul din Buftea a evoluat în principal la echipe modeste din primele două ligi din România, precum Târgu Mureș, CS Balotești, Dunărea Galați, Buftea sau FC Snagov. Atacantul a debutat cu gol la Chindia, în primul test câștigat de roș-albaștri în această vară, 2-1 cu Metaloglobus. Bâtfoi a înscris în minutul 3, Honciu a majorat avantajul gazdelor, după o oră de joc, iar Bilciurescu a punctat pentru proaspăta divizionară B în minutul 85. De reținut că, exceptându-i pe Acasandrei și Neguț, Târgoviștea nu a transferat niciun alt localnic în această perioadă.

Chindia: Aioani – Acasandrei, Ciubotariu, Ispas, Cornea – Grigore, Pencea, C. Matei, Dumitrașcu – Bâtfoi, C. Neguț. Au mai jucat: Popescu, Meilă – Cherchez, Parghel, Vătavu, Ioniță, Honciu, L. Mihai, C. Stoica, Șerban, Neicuțescu, A. Neguț și Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Metaloglobus: Geantă – Roman, Iordache, Caramalău, Negotei – Răileanu, Gafaru, I. Marian, Șumudică – Ghenovici, Potocea. Au mai jucat: Nedelcu, Toilă – Saftescu, Gheorghe, Sava, Ioniță, Popa, Constantin, Bilciurescu, Dragomir, Bătrânu, Niculae, Bakali, Robu. Antrenor: Bogdan Vintilă.

”La Liga a II-a se joacă mult mai dur şi sunt terenuri mult mai proaste. Toamna şi primăvara sunt îngheţate sau cu noroi, vara sunt tari. Nicicum nu e bine. Fotbalul e foarte slab” – Marius Bâtfoi, ianuarie 2017

Foto: Ionuț Parghel

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *