Care “întăriri”, Prisăcare? Președintele CSM Târgoviște a semnat cu două voleibaliste din anonimul campionat al Puerto Rico

By
Updated: July 3, 2017

Echipa de volei a CSM Târgoviște a ajuns moșia președintelui Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care a candidat singur în luna august a anului trecut. Prisăcaru operează inclusiv transferurile de jucătoare, se-aude că fără a-l consulta pe antrenorul trimis la Târgoviște de apropiați ai șefilor Federației. Pe scurt, Prisăcaru a semnat de curând cu două americance ale căror nume nu spun absolut nimic specialiștilor. Din CV-urile postate de același Prisăcaru pe pagina de Facebook CSM Târgoviște, Lianna Sybeldon și Erin Fairs au fost prezentate ca foste jucătoare în prima ligă din… Puerto Rico. O simplă căutare pe Google confirmă amatorismul boierului care primește milioane de euro de la Primăria Târgoviște pentru non-performanțe la CSM: în afara faptului că întrecerea feminină din Puerto Rico se află la un nivel ridicol, cu doar nouă participante și cu o eternă luptă în doi pentru medalii, Caguas – Corozal (opt titluri în ultimii 13 ani, împreună), cele două jucătoare aduse de Prisăcaru nici măcar nu au evoluat la fruntașe! Inutil să mai spunem că, în condițiile actuale, CSM Târgoviște poate sărbători cu șampanie dacă prinde locul 4 în Divizia A1.

P.S La sfârșitul lunii mai, Prisăcaru a promis, în “cel târziu două săptămâni”, o conferință de presă în care va oferi explicații pentru raportul buget/rezultate în sezonul 2016-2017. Conferința n-a avut loc până astăzi, 3 iulie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *