Dragoș Pătru, EXECUTAT după 14 ani la Chindia. Ipoteză-șoc: în spatele mutării s-ar afla Ciprian Prisăcaru

By
Updated: June 22, 2017

Antrenorii Chindiei, Nicu Croitoru și Sică Bârdeș, i-au transmis ieri oficial lui Dragoș Pătru (37 ani) că au decis să renunțe la serviciile lui pentru stagiunea 2017-2018 a Ligii a II-a. Mișcarea a fost discutată acum câteva zile și anunțată în exclusivitate de DB-sport.ro. Ca și palidă consolare, atât președintele clubului, Marcel Ghergu, cât și antrenorul Nicu Croitoru au declarat că proaspătul fost jucător al Chindiei va fi păstrat în organigramă, pe un post care deocamdată nu există. “Am decis să renunțăm la fotbalistul Pătru, dar încercăm să îi găsim un loc în structura noastră, să ne ajute cu experiența lui”, a declarat Croitoru, totuși încurcat de situație. Și președintele Ghergu s-a plasat pe aceeași linie, impresia generală fiind că mazilirea celui mai experimentat fotbalist al Chindiei a fost dictată de mai sus.

Pătru: Nu-mi vine să cred. Sezonul trecut am jucat 38 de meciuri, acum nu mai sunt bun?

Dragoș Pătru a fost aproape să izbucnească în plâns la auzul veștii că antrenorii îl dau practic afară din echipă. “Mai aveam contract până pe 30 iunie, dar mi-au transmis că nu mai am loc, că nu știu ce junior vor să aducă pe postul meu. Asta este, nu am ce să fac, dar preferam să mi se spună asta în iarnă sau măcar la finalul sezonului trecut, în care am jucat 38 de meciuri. Nu mi-a comunicat nimeni un motiv anume, pur și simplu mi s-a transmis că nu mai mi se prelungește contractul. Am lăsat de la mine de multe ori pentru a juca aici și uite cum se termină totul“, a vorbit Pătru pentru DB-sport.ro. Fotbalistul a petrecut 14 ani la echipa de seniori de la Târgoviște, între 1996 – 2003 și 2010-2017, bifând patru promovări cu echipa de sub Turn, în Liga I în 1996 și în Liga a II-a în 2003, 2011 și 2015. În total, Pătru a jucat 618 de meciuri la nivelul primelor trei ligi, 10 în Liga I, 452 în Liga a II-a și 156 în Liga a III-a.

Prisăcaru în spatele mutării mișelești?

DB-sport.ro a cules informații din tot peisajul sportiv din județ în ultimele zile, încercând să afle numele adevăraților călăi ai lui Dragoș Pătru. Apare o variantă uluitoare, cu președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, în spatele disponibilizării celui mai experimentat fotbalist al Chindiei: “Prisăcaru e supărat că prietena lui Pătru, Ancuța Stoenescu, nu vrea să semneze cu echipa de baschet pe care o conduce. L-a tot sunat pe Pătru, în speranța că omul o va convinge să joace la Târgoviște, dar fata are un contract beton la Sf. Gheorghe, cu care a luat două titluri la rând, și nu se pune problema să ajungă la Tănase. Probabil că Prisăcaru a mers mai departe, la Croitoru, pe care el l-a uns antrenor, și i-a spus să îl pună pe liber pe Pătru”, explică sursele noastre.

618 meciuri a jucat Dragoș Pătru în primele trei ligi

“Greșeala lui Pătru e că nu a intrat în politică, iar ghinionul e că nu are rude prin Primărie. E un fotbalist la Chindia, apropiat ca vârstă, care joacă bine-mersi și nu are probleme, că doar e vărul primarului” – sursă DBsport.ro

Comments

comments

One Comment

  1. Rusz

    June 22, 2017 at 12:45 pm

    Îl faceți pe P(r)isăcaru mai mare decât e… Ignor, asta pune pe orice neavenit la locul lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *