SURPRIZĂ ȘI NU PREA: Ciprian Iugulescu, manager la Chindia! Fostul șef al CSM Târgoviște, prezentat la reunirea lotului. Doar doi jucători noi, Acasandrei și Alin Neguț

By
Updated: June 21, 2017

Chindia a început pregătirile pentru noul sezon miercuri la prânz, la stadionul Eugen Popescu, sub comanda cuplului de antrenori Croitoru – Bârdeș, în fapt oamenii care au stat pe banca echipei în ultimii trei ani, bifând o promovare din Liga a III-a și, ulterior, locul 3 și respectiv 5 în Liga a II-a. Mutarea anticipată de specialiști de luni bune, respectiv pătrunderea lui Ciprian Iugulescu în staff-ul administrativ, a devenit certitudine, fostul șef de la CSM Târgoviște fiindu-le prezentat fotbaliștilor de președintele Marcel Ghergu, înaintea antrenamentului.  “Iugulescu va fi manager, director sportiv, cum vreți să îi spuneți. Va avea atribuții pe zona de transfer, de pregătire, de organizare”, a vorbit Ghergu despre noul său coleg din conducerea Chindiei. “Iugulescu a făcut treabă bună pe unde a fost și probabil că va impune și aici anumite principii”, au comentat jucătorii, unii atrâgând atenția că Nicu Croitoru, dar și Marcel Ghergu, s-ar afla în pericol după mișcarea oficială de astăzi. Ciprian Iugulescu a preferat discreția, comunicându-le jurnaliștilor că va vorbi “după promovarea în Liga I“. După contactul cu jucătorii, Iugulescu a urmărit antrenamentul din tribuna I.

Acasandrei și Alin Neguț, singurele noutăți

Doi puști din județ, Acasandrei de la Flacăra Moreni și Alin Neguț – fratele atacantului Chindiei – de la FC Aninoasa sunt noutățile de la reunirea lotului. Echipa din Târgoviște a renunțat la serviciile lui Căbuz, Parghel e încă în vacanță, în Franța, iar situația căpitanului Dragoș Pătru e încă neclară. Antrenorii au transmis că nu îl mai au în vedere pe experimentatul fundaș, în timp ce președintele Ghergu susține că lui Pătru îi va fi propusă o funcție în aparatul administrativ.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *